.

Solaris naturisme in de kempen

 

"Naturisme" is voor veel mensen een aangename manier om hun vakantie door te brengen. Maar ook door het jaar kan je dichtbij huis terecht bij verschillende Belgische naturistenverenigingen. Twee maal per maand organiseren we met Solaris op zondag het naturistisch zwemmen in het zwembad Den Uyt te Mol.


Voorpagina

Onze agenda voor 2018

Wie zijn we?

Onze links

Zwembad 'Den Uyt'

Wat is naturisme?

Lid worden?

 Solaris Vlaams Brabant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wie zijn we?

Solaris is een naturistenvereniging met hoofdzetel te Mol. We zijn ontstaan in 1983 uit enkele families die hun jaarlijkse vakantie doorbrachten in het (voormalige) Joegoslavië, op de camping “Solaris”. Vandaar dus ook onze naam. De vereniging telt intussen al zo’n tweehonderd volwassen leden en een zestigtal kinderen.

De voornaamste activiteit is nog steeds het zwemmen in Mol. Dat vindt telkens de tweede en vierde zondag van de maand plaats van 14h00 tot 16h30.  Het spreekt vanzelf dat het zwembad dan gesloten is voor het publiek en de vensters  zorgvuldig afgeschermd zijn tegen nieuwsgierige blikken. Er heerst steeds een aangename naturistische sfeer.

Niet iedereen komt er om te zwemmen: men kan er ook genieten van de whirlpool of lekker zonnen onder het solarium. We beschikken er over een aantal stoelen, een koelkast met frisdrank en een koffiezet. Genietend van een drankje kan je je vakantie-ervaringen uitwisselen of gebruik maken van onze lectuurbak.

Verder nemen we deel aan enkele ontmoetingen met andere clubs, met onder meer volleybal, zwemwedstrijd, pétanque, jogging en wandelen.

Jaarlijks hebben we nog een Algemene Ledenvergadering met etentje. Tijdens die vergadering wordt een verslag gegeven van het voorbije jaar en een vooruitzicht op het komende jaar. Zowel het financiële als het sportieve wordt besproken.

Al deze activiteiten en nog veel meer zijn vrijblijvend, geen enkele deelname is verplicht.  We hebben ook heel wat leden die alleen lid zijn om de I.N.F. lidkaart, nodig voor het buitenland. Je krijgt 3-maandelijks ons tijdschrift met allerlei nieuwtjes toegestuurd, met onder meer de activiteitenkalender, leuke anekdotes over onze activiteiten of vakanties en nog veel meer.

Indien jullie geïnteresseerd zijn om aan te sluiten, klik dan even op de link 'lid worden' hiernaast. Als jullie nog twijfelen of vragen hebben mag je ook gerust eens bellen of mailen, contacteer dan een van de bestuursleden.